Tevfik Kut Ortaokulu

Vizyon: Öğrencisine Öğrenme İçin Her Türlü Fırsatı Veren, Her gün Daha İyiye Ulaşmak İçin Çalışan, Kültürel Ve Bilim Alanında Lider Bir Kurum Olmak

Misyon: Atatürk İlke Ve İnkılapları Işığında, Türk Milli Eğitiminin Amaçları Doğrultusunda, Ulusal Değerleri Her şeyin Üstünde Tutan, Kendine Güvenen, Görev Ve Sorumluluklarını Bilen, Araştıran, Sorgulayan, Üreten, Hoşgörülü Çağdaş Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak İçin Varız.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %85 oranında öğrencilerimiz bir üst kademeye yerleştiriyoruz.
Sportif Etkinlikler: Masa tenisi ve judo branşlarında çeşitli turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Her kademede (5-6-7-8) 6 şubemiz bulunmaktadır.

Telefon - 0 (0212) 517 25 76

WEB - https://tevfikkut.meb.k12.tr

Adres - Saraç İshak Mah.İbrahim Paşa Yokuşu No7 FATİH İSTANBUL

Adres - Saraç İshak Mah.İbrahim Paşa Yokuşu No7 FATİH İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz tarihi yarımadada oldukça merkezi bir konumda bulunmaktadır. Okula ulaşım imkanları oldukça fazladır. Tramvay(T1) Bağcılar-Kabataş hattı ile Beyazıt durağında indikten sonra yürüyerek 5 dk., Beyazıt otobüs durağından yürüyerek 7 dk., Marmaray(Yenikapı) durağından yürüyerek 10-15 dakikada okula ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Fatih Kaymakamlığına 4.8 km İstanbul Valiliğine 2.7 km mesafededir